Rreth Nesh

Ne jemi një restorant i veçantë, i vendosur në mes të natyres të pyllit të Levanit. Përmbajtja jonë e kuzhinës është tërësisht tradicionale dhe e përqendruar në ushqime të freskëta dhe bio. Ambienti i restorantit ynë ofron një përvojë unike, si një oaz qetësie dhe harmonie me natyrën.

Për ne, çdo detaj ka rëndësi. Ushqimi ynë është përgatitur me dashuri dhe pasion, duke përdorur vetëm produktet më të zgjedhura dhe të cilat janë të mbjella dhe të kultivuara në mënyrë të qëndrueshme. Përvoja jonë kulinare të japë një rrugëtim shijes dhe aromave autentike të kuzhinës tradicionale shqiptare.

Vizitorët tanë përjetojnë një ndjenjë të vërtetë relaksimi dhe mahnitjeje gjatë kohës që shijojnë këto shije të shkëlqyeshme nën hijen e pyllit të Levanit. Ju mirëpresim me ngrohtësi dhe gëzim për të ndarë këto momente të veçanta në këtë oaz natyror.

Për më shumë informacione dhe për të bërë një rezervim, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit . Presim me padurim të ju shërbejmë dhe të ju japim një përvojë kulinare të paharrueshme në restorantin "Pylli i Levanit". 🌿🍽️

Per te bere nje porosi ne restorantin tone :